четвер, 7 листопада 2013 р.

Експозиція фотографій В.Ліщинського "Метаморфози Андріївського спуску".

       Бібліотека ім. М.В. Гоголя започатковує творчу акцію "Фотовернісаж Київські мініатюри". Першою ластівкою стала стала експозиція фотографій В.Ліщинського "Метаморфози Андріївського спуску" розгорнута в читальному залі бібліотеки з 7 листопада.
       Валерій Ліщинський - фотограф-художник. Народився і мешкає в Києві. В.Ліщинський має цікаву творчу біографію. Працює в концепції "NewRomanticPhoto", популяризує пікторальну фотографію.
       Пікторальна фотографія (від англійського pictorial - мальовничий) зосереджує увагу на отриманні красивого зображення і багато в чому імітує живопис. З кінця ХХ ст. і по теперішній час її популярність зростає, про що свідчать численні фестивалі і виставки.
       Фотопроект Валерія Ліщинського "Метаморфози Андріївського спуску"привернув увагу численних глядачів і мав резонанс в культурному житті столиці.

        Закоханий у славний Київ, автор показує його в різних ситуаціях, мріє відродити минулу красу міста і поєднати її з сучасністю. Намагаючись знайти старі і навіть класичні пейзажі Києва, художник створив чудову колекцію фото, які ми радимо переглянути.




  

  


          

Немає коментарів:

Дописати коментар